Wie ben ik?

Wie zit er achter TOP kindercoaching?

s Mijn naam is Paula Brans. Ik ben 51 jaar, getrouwd en moeder van 2 dochters van 19 en 21 jaar. Ik ben 29 jaar werkzaam in het basisonderwijs en heb de opleiding Kindercoach bij Sonnevelt opleidingen afgerond.
Opleidingen en cursussen die ik verder nog heb gedaan zijn:
• Beelddenken
• Oplossingsgerichte gespreksvoering met kinderen:
• Le bon Départ.
• Spelen in Stilte: mindfulness voor in de klas en mijn praktijk.

Afgelopen jaar heb ik de opleiding tot Pedagogisch Natuurcoach afgerond.

Naast mijn werkzaamheden in de praktijk werk ik ook een aantal dagen in groep 3.

Wat heeft me ertoe gebracht om te beginnen met kindercoaching?
De laatste jaren merkte ik dat kinderen andere impulsen mee de school in brengen. Ieder kind is anders en heeft zijn eigen behoeftes. Om met die verschillende behoeftes om te kunnen gaan, heb ik verschillende cursussen gevolgd. Vooral over hoogbegaafde kinderen, hooggevoelige kinderen, kinderen met ADHD, faalangst, autisme, PDD-NOS en beelddenkers. Al snel kwam ik er achter dat ik in mijn klas maar een kleine bijdrage kan leveren aan kinderen helpen. Met coaching kan ik ouders en kinderen samen begeleiden.