Hulp


In welke situaties kun je terecht bij mij?

TOP kindercoaching biedt laagdrempelige, preventieve hulpverlening aan kinderen van 6 -12 jaar.. Daarbij help ik ouders om meer inzichten te krijgen hoe je met bepaald gedrag van je kind om moet gaan. Ook zie ik  dat pubers steeds vaker hulp nodig hebben.

Mijn hulp kan een tussenoplossing zijn als de stap naar kindertherapeut of psycholoog te groot of onnodig is. Het kan zijn dat je kind zich niet begrepen voelt door zijn omgeving, waardoor het steeds onzekerder wordt en een bepaald gedrag steeds vaker voorkomt. Daarbij kun je denken aan gedrag dat gerelateerd is aan:

• hooggevoeligheid
• verwerken van emoties
• sociale vaardigheden
• zelfbeeld
• faalangst
• zelfvertrouwen en vertrouwen in anderen
• slaapproblemen
• concentratie en spanning

Eigenlijk help ik  bange vogeltjes in hun kracht te zetten, zodat ze vol zelf vertrouwen op hun eigen manier de wereld in kunnen vliegen.