Over mij

Mijn naam is Paula Brans. Ik ben 54 jaar, getrouwd en moeder van 2 dochters. Ik ben 33 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Naast mijn werkzaamheden in de praktijk werk ik ook een aantal dagen in groep 3. Ik heb de opleiding Kindercoach bij Sonnevelt opleidingen gevolgd en 2 jaar geleden heb ik de opleiding tot Pedagogisch Natuurcoach afgerond.

Wat heeft me ertoe gebracht om te beginnen met kindercoaching?
De laatste jaren merkte ik dat kinderen andere impulsen mee de school in brengen. Ieder kind is anders en heeft zijn eigen behoeftes. Om met die verschillende behoeftes om te kunnen gaan, heb ik verschillende cursussen gevolgd. Vooral over hooggevoelige kinderen en faalangst. Al snel kwam ik erachter dat ik in mijn klas maar een kleine bijdrage kan leveren aan kinderen helpen. Met coaching kan ik ouders en kinderen samen begeleiden.

Wat heeft met ertoe gebracht om te beginnen met Natuurlijk coachen? Zelf ervaar ik vaak dat ik in de natuur weer tot mezelf kom. Door de verbinding te maken met de natuur ervaar ik wat er op dat moment zich aandient. Daar bij stil staan geeft inzichten waar ik de coachee in begeleid. Ik merkte dat het coachen in de natuur vanzelf gaat, omdat de natuur een spiegel is.

Opleidingen en cursussen die ik o.a.heb gedaan zijn:
• Oplossingsgerichte gespreksvoering met kinderen:
• Le bon Départ.
• Spelen in Stilte: mindfulness voor in de klas en mijn praktijk.